Velkommen til oss!

Strusshamn Tannklinikk er en moderne og trivelig allmennpraksis i Strusshamn Senter på Askøy. Hos oss finner du tannlege Ina Gulowsen Knudsen, tannlege Lene Davanger og tannhelsesekretær Kine Bratsberg. Hos oss vil du føle deg trygg og godt ivaretatt.

_DSC4575

Ina Gulowsen Knudsen

Tannlege

Ina ble uteksaminert fra Universitetet i Bergen i 1998. De ti første årene tilbrakte hun i den offentlige tannhelsetjenesten. Først noen år på distriktsklinikken i Øystese, deretter noen år på Askøy.

I 2008 startet Ina for seg selv og åpnet Strusshamn Tannklinikk. Ina har lang erfaring som allmenntannlege og har også 10 år som instruktørtannlege ved Seksjon for protetikk, Odontologisk Studentklinikk ved Universitetet i Bergen, bak seg. Ina har i alle år interessert seg spesielt for dem med tannlegeskrekk/odontofobi. Ina er medlem av Norsk Forening For Odontofobi og har tilleggskompetanse innen dette fagfeltet.

Ina er også sertifisert Invisalignbehandler.

_DSC4587

Lene Davanger

Tannlege

Lene ble uteksaminert fra Universitetet i Bergen i 2008, og har jobbet i privatpraksis siden den gang. Nå, etter over 12 år i yrket, er ikke Lene bare en dyktig og erfaren allmentannlege, men har også skaffet seg tilleggskompetanse både innen implantatprotetikk og odontofobi.

Hos Lene vil du føle deg like godt ivaretatt om det gjelder vanlig tannbehandling, mer omfattende behandling eller om du rett og slett engster deg for å dra til tannlegen

_DSC4608

Kine Bratsberg

Tannhelsesekretær

Kine er autorisert tannhelsesekretær med over 16 års fartstid i yrket. Kine er mest sannsynlig den første du møter når du kontakter oss, og hun styrer timeboken med et glimt i øyet og et stort hjerte for de litt engstelige pasientene.