Tannlegeskrekk

Engster du deg for å dra til tannlegen? Vi i Strusshamn Tannklinikk har høy kompetanse innen behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Både tannlege Ina Gulowsen Knudsen og tannlege Lene Davanger er allmenntannleger med lang erfaring i å behandle engstelige pasienter. De er begge medlemmer av Norsk Forening for Odontofobi, og har bestått foreningens eksamen i behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Hos oss vil du føle at du blir ivaretatt og lyttet til. Du får den tiden du trenger, og vi setter vår ære i å legge opp behandlingen slik at den blir overkommelig og tilpasset akkurat deg.

Pasienter med tannlegeskrekk har ofte et større behov for tannbehandling fordi de ikke har vært hos tannlegen på mange år. Vi er derfor opptatt av å bygge tillit til tannlegen slik at du kommer i gang med behandling. Vi har hjulpet pasienter i gang med behandling gjennom flere år, og du vil få en tilrettelagt og omsorgsfull behandling.

Ring oss gjerne for en prat på telefon 56 15 00 20, eller send en e-post til post@strusshamntannklinikk.no om det er enklere.

_DSC4379 redigert 1